torstai 8. joulukuuta 2011

Nimen loppuperää

Kuten lupasin niin..:

Kun ihmiset kysyvät toisiltaan tai minulta, että mikä heidän lempibändinsä on, joudun usein miettimään erittäin kauan. Miten lempibändi määritellään? Usein jään pelkästään tätä kysymystä miettimään, kunnes kysyjä muistuttaa että kysyi jotain. Loppujen lopuksi kumminkin kaivan vastauksen jostain takaraivostani. En tiedä miten aivoni sen valitsevat, mutta se ei ole aina ollut se sama... Se on hieno tunne, kun on rakastunut johonkin bändiin ja etsii siitä koko ajan lisää tietoa. Tällä hetkellä sillainen bändi on While She Sleeps. Kuten neropatit jo varmaan huomasivat olen saanut tuosta bändistä myös tämän blogin inspiraation! :)

While She Sleeps on Shetfieldistä, Englannista tuleva metalcore/hardcore bändi. WSS:iin (lyhennys) tutustuin viime tammi-helmikuussa (eli melkein vuosi sitten) ja onnekseeni sain parin kk päästä siitä tietää, että he tulevat suomeen keikalle! He olivat Nosturissa, Helsingissä Adeptin ja Walking With Strangersin kanssa huhtikuussa 2011. Ja pakko sanoa, että oli kyllä yksi parhaista keikoista, joissa olen ollut!

Bändi on julkaissut tähän mennessä yhden levyn (The North Stands for Nothing 2010) ja tätä levyä olenkin sitten popittanu ehkä hitusen! Bändi julkisti myös tänä vuonna lisäbiisin "Be(lie)ve".

Bändi on musiikillaan ja kotipaikkakuntansa mukaan saanut lempinimen "Steel City". Shetfield oli euroopan teollistumisen aikaan kova raudantuottaja, joten se nimettiin "Steel Cityksi". Tämä kuvastaa hyvin bändiä, sillä sen musiikki on erittäin mukaansa tempaavaa ja rytmikkään raskasta (viiniasiantuntijanot). Itse pidän bändistä erityisesti huutajan (Lawrence Taylor) ja menon takia. Lawrence huutaa sanat niin tunteella ja sitä vauhdittaa vielä enemmän  kitarat, joita ei voi lakata ihailemasta.

Kuunnelkaapastästä:

Tämän biisin kautta löysin bändin ja rakastuin.
(+ Lawrencen hiukset on semi mageet<3)


(päätösraita).
Tässä näette myöss bändin logon (myöös kännyn tausktakuvana)
josta olen haaveillu tatuointii jo hetken aikaa.

While She Sleeps on (ratatatata minun onnekseni, koska oon semi intsinä) tällä hetkellä studiossa äänittämässä uutta levyään ja en millään malta odottaa, että he saavat sen valmiiksi! Ohessa myös studiodiarieta: 


Tässä ykkös osa! (eilen tuli 2, mutta se on vain linkin kautta jaettava! 
Jos kiinnostuit lisää niin:

Jos innostuitte, niin tässäpä vähän linkkejä bändin sivuille: 1 kommentti:

  1. tää sun blogis on vitun jees :)
    Tekisin itekki ellen olis nii vitun laiska kirjottaa XD t.hansu

    VastaaPoista

Comment!?!?!?!?!?!?!