tiistai 6. joulukuuta 2011

BD_L3foverZZ

Ihan näin aluksi: EN VOI LUVATA, että kirjoittelisin tänne vakituisesti. Olen sen verran hajamielinen ihminen, että ei ihan helposti tule muistettua kirjotella minnekkään mitään.

Mutta siis tarkoitus olisi pidellä vähän tällästä musikkiblogia. Suurimmaksi osaksi siis linkkejä ja paljon musiikkia, mutta kai tänne jotain random selostuksia päivästä ja muustakin eksyy!

Ehkä voisin alotella vaan kuvailemalla itseäni:

Nimi: Santeri Petja Parikka (lisää FaBos if u want)
Sukupuoli: Poika
Ikä: 17,5v
Syntymäpäivä: 07.06.94
Asuinpaikka: Kaarina
Ulkonäkö: Mustat semipitkät hiukset, n. 180cm ja TIKKU...
Koulu: Puolalanmäen "musiikki"lukio

Ja sitten siihen tärkeimpään eli muusiikkimakuun! :3

Eniten kuuntelen "emo"-musiikkia.
Eli hardcorea, deathcorea ja melken kaikkea corea löytyy mun musiikkikirjastostani. Ennen kuin tutustuin tämänkaltaiseen musiikkiin, niin kuuntelin vähän mitä sattuu ja en varsinaisesti fanittanut mitään (ellei J-aikakautta lasketa... XXDXDXD). Emomusiikkiin kuitenkin tutustuin yhden suomalaisen bändin kautta. Kaikki lähti vuonna 2008, kun satuin katsomaan IRC-Gallerian MINUNKUVA laatikkoa ja siinä oli One Morning Leftin kansitaide. Tykästyin Panda<3Penguinin kanteen niin paljon, että oli pakko kuunnella musiikkiakin. Kuten osata varmaan arvaa nykyisestä minästäni, se potkaisi takaraivoon kuin lauma biisoneita. Rupesin hirveässä tiedonnälässäni etsimään lisää tietoa bändistä ja muuenkin genrestä. Pikku hiljaa rupesin tajuamaan musiikkia ja bändivalikoima kasvoi kasvamistaan.

                    Tästä se kaikki siis lähti! Mikäköhän ihme versio, kun jäätävä pitkä tauko tossa lopussa! :____D antaa olla

Lisäksi mun musamauun kuuluu vähän laidasta laitaan biisejä. En ole ihminen, joka hirveästi tuomitsee genrejä huonoksi tai hyväksi (poikkeuksia kyllä löytyy), mutta kuuntelen siis sitä mistä pidän ja en kuuntele sitä mistä en pidä. Aika normaalia.. Näistä muista voisin mainita Rapin. Tutustuessani nykyisiin kavereihini en digannu räpistä pätkääkään, mutta olen huomannut että musiikin täytyy antaa kasvaa itsessään. Tämän kasvun olen huomanut räpissä. Aluksi inhosin ja nykyään kuuntelen satunnaisesti! Yleisesti minuun on iskenyt näitten muutamien vuosien varrella muun muassa Indierokki, muukin metalli sekä ihan noku poppikin.

 TROLOLOLOLOLOLOLO

Tämä riittäköön ensimmäiseksi postaukseksi, koska hirveet ES pärinät ja kädet hikoo + kohta alkaa kättelyt linnassa, joten täytynee niitä mennä kyyläämään! :D

Linkkejä muute:
http://irc-galleria.net/user/500PANDA
http://www.facebook.com/PurrBanda
http://www.formspring.me/500PANDA

Ps. En ole sitten mikään paras kirjoittaja, mutta kai se tästä pikkuhiljaa kehittyy
Pss. myös tää shaiba näppäimistö vinee mull jotain...
Psss. kritiikkiä kiitos!!!

3 kommenttia:

  1. nice one! chekkaa munkin: http://enterthenoize.blogspot.com/ mainostus much?

    VastaaPoista
  2. sul on ihana tyyli kirjottaa!:-) tai siis mul tuli hirveen hyvä fiilis ku luin tän!

    VastaaPoista

Comment!?!?!?!?!?!?!