keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Kiitos sinun!

ASD! Tämä on nin hankalaa tämä blogin aloittaminen, koska koko ajan tulee ideoita mistä kirjoittaa! Pari ideaa tallessa ja nimeen perehdytävä teksti tulossa sitten kun jaksan painaa "julkaise"-nappi. Mutta ensin tämä!

Latasin kerran netistä levyn kansitaiteen vuoksi. Kannessa oli tyylitelty logo ja EPn nimi. En odottanu mitään hyvää EPtä tai mitään erikoista. Kuuntelin kuitenkin EPn pari kertaa läpi ja sehän oli ihan hyvä! Pari kertaa levyn kuunneltuani annoin sen muhia aivoissani. Parin viikon päästä tästä sain kuitenkin tietää, että he lopettavat. nyyhkytin sitä ehkä noin 5 minuuttia ja sitten taisin mennä syömäään.

Linkkei (en jaksa kertoo infoo väsyttää! menkää ite kattoo)
http://www.myspace.com/thankstoyou
http://www.last.fm/music/Thanks+to+You

ZEKATKAAS!

Pointti kuitenkin oli, että nyt olen taas kuunnellu EPtä täsä parin viikon aikana pari kertaa ja tänän sain tietää, että he ovat perustaneet uuden bändin ja siltä tuli tänään ensinmäinen sinkku uudelta levyltä! JESSS! Kuunnellut nyt pari kertaa putkeen ja taidanpa kuunnella vielä pari kertaa uudelleenkin kun semi mahtavaa settii! Pojilta tulee levy 21. tammikuuta. Jäänpä mielenkiinnolla odottelemaan tätä läpyskää! Vois ehkä sitten jotain arvostelua kirjottaa. :)

TÄSSÄ TÄMÄ BIISI!:))
Linkki vie sinut SOUNDCLOUDIIN


Ja tämä uusi bändi on siis FORTY FATHOMS!
http://www.facebook.com/fortyfathomsband
http://www.last.fm/music/Forty+Fathoms
http://www.myspace.com/fortyfathomsband

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comment!?!?!?!?!?!?!