keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Mies yli laidan

Kuten jo aikaisemmin olen sanonut, musiikkimakuni ja -ympäristöni on melko laaja. Kaverini kuuntelevat toisistaan erittäin paljon eroavia artisteja  ja biisejä laidasta laitaan ja tätä kautta ne tarttuvat myös minuun. Tässä parin päivän tykästymisiä!

Ensimmäisenä:

Ystäväni, joka kuuntelee tälläisen musiikin lisäksi myös artisteja kuten Burzum, Impaled Nazarene ja lista voisi jatkua vaikka loputtomiin, esitteli tämän minulle tänään. Bob Marley on jotenkin niin rauhottava ja JEES!

Sitten:

Jos et tämän tyyppisestä musiikista tykkää (jolloin on ihme, että pystyt tätä blogia edes seuraamaan/lukemaan), niin kuuntelehhan tunnelma silti kohdasta 3.10 loppuun asti. Tämänkin bändin löysin kunnolla vasta pari päivää sitten, vaikka olenkin joskus vanhempaa tuotantoa kuunnellut. Koko uusi levy on aivan mahtava. Kitarariffit vievät mukanaan. Ainoana kritiikkinä sanoisin, että laulut saisivat olla hiukan monimuotoisempia.


Lisäksi: 

Vaikka tätä musiikkityyliä hypetetäänkin tällä hetkellä joka reiästä mistä on vain mahdollista, olen tämän musiikki tyylin suurifani ja tänään tämä biisi iski erittäin paljon tuon dropin venailun takia! Zekkaas!

2 kommenttia:

Comment!?!?!?!?!?!?!