torstai 26. syyskuuta 2013

This is the way music should be enjoyed!

Edellisessä postauksessa hehkuttamani While She Sleeps:n supportkeikan lisäksi pukkaa paria muutakin mahtavaa keikkaa Suomeen. 


Ghostia tullu hehkutettua täällä aikaisemminkin! Voitte siis kuvitella kuinka innoissanni kyseisistä eventeistä olen! Ne tulee Suomeen kolmelle keikalle: Ouluun 11.12, Tampereelle 12.12 ja Helsinkiin 13.12. 

Tunnin funtsisin menenkö Tampereen vai Helsngin keikalle... Lopulta päätin ostaa lipun Tampereen keikalle. En ole koskaan ennen ollut Pakkahuoneella keikalla, ja kuulemma vaihtelu virkistää! Eikä The Circus ole minun mielestä mikään paras keikkamesta, joten silläkin argumentilla oli näppinsä pelissä.. 

Supporttaamassa on Dead Soul (AUT) ja Ghostin maamiehet Nightista!

Pakkahuone, Tullikamari, Tampere
To 12.12.2013
ovet klo 19:00
Hinta alk. 30 €
Ikäraja ikärajaton
Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.
BTM:ää olen odottanut Suomeen keikalle siitä lähtien kun Breathe In Life tuli ulos Sumerianin kautta! Huomenna pitäisi liput hakea Tiketistä. (Rahan menoa ei voi estää.. Viikon sisällä menny siis melkein huntti lippuihin!) 

Betraying The Martyrsiä on supporttaamassa Adept, Constrain ja Normandie Ruotsista. Lisäksi BTMn suomalaiset labeltoverit Circle of Contemptista varmistus joukkoon! Viimeksi näin jätkät nimenomaan On The Rocksissa ja toivottavasti vetää yhtä hyvän keikan kun silloin! Adepti on tullut nähtyä jo pariin otteeseen ja ihan kiva nähä millaisen shown ne vetää uusien biisien kanssa. Varsinkin kun On The Rocks on semi tiivistunnelmainen mesta. Constrain oli Heart In Handin kanssa pari viikkoa sitten myöskin OTRssä, mutta missasin.. Nyt tulee siis uusi mahdollisuus! JES!

18.11, liput 13/15e, K16
Ovet 19:00
Adept (SWE)
Betraying The Martyrs (FRA)
Circle Of Contempt (FIN)
Constrain (SWE)
Normandie (SWE)


Loppuun vielä lippuheru! HA! BITCH!


-Santeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Comment!?!?!?!?!?!?!